Show Offscreen Content

Newsletter

Freebies, news & promos directly in your inbox

Hi, wat leuk dat je hier bent!

Ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Marloes, 32 jaar, met een grote passie voor fotografie.

Het begon allemaal zo’n 10 jaar geleden. Ik begon met bloggen en kocht mijn eerste camera. Foto’s maken deed ik altijd al veel, maar met de jaren is dit alleen maar meer gegroeid.

Een paar jaar geleden ontdekte ik Adobe Lightroom en heb ik alles over dit mooie bewerkingsprogramma geleerd. Ik kan uren bezig zijn met het maken van de mooiste ‘bewerkingen’ (presets) voor foto’s. Hier steek ik veel tijd en energie in, en dit vind ik super leuk om te doen!

Met het bewerken van foto’s wil ik dan ook heel graag andere (hobby)fotografen een handje helpen. Hier kun je meer over vinden onder het kopje: ‘voor fotografen’.

Naast fotografe, ben ik freelance blogger en content creator. Social Media vind ik super interessant en leuk om mee bezig te zijn. Mocht je hulp of advies nodig hebben voor jouw Social Media kanalen? Neem dan ook zeker even contact met mij op: info@editbymarloes.nl.

Het ‘gouden uurtje’ is mijn favoriete tijdstip van de dag. Het licht is dan werkelijk ‘fantastisch’! Het gouden uurtje is het eerste uur na zonsopkomst en het laatste uurtje voor zonsondergang. Mocht je interesse hebben in een leuke shoot of meer informatie willen? Neem dan rustig een kijkje op mijn website of neem contact met mij op. 

 

edit by marloes

GET TO KNOW ME BETTER

Ik kan niet zonder....

FOTOGRAFEREN

HOND

KOFFIE

This website uses cookies for analytical purposes. By choosing to continue, I’ll understand you agree with privacy policy + cookies policy